Ska vi leka?

- Ska vi leka?  Klicka på bilden för att se den i större format! - Ska vi leka? Klicka på bilden för att se den i större format!

Idag har varit en lyckodag för vår hund Arina. Tänk så roligt med en lekkamrat. Vår vän Henrik kom för att hjälpa oss med badrumsrenoveringen.

 

Naturligtvis hade Henrik med sig sin hund Frasse, en snygg kille av rasen Basset Fauve de Bretagne. Det var roligt tyckte Arina, som gärna busar och leker. Frasse var en toppen kille att busa med för han hängde på, och de lekte på ett himla bra sätt.

 

Vi som stod och tittade fick se inviter till lek blandat med snabba race över gräsmattan och hundbrottning!

 

Arina och Frasse lekte av sig och sedan kunde de även ligga och filosofera över livet tillsammans. Under tiden jobbade vi som går på två ben med bland annat badrum och målning. Huset i Stjärnbäck får en ansiktslyftning innan säsongen för vår semstergäster börjar. Dagen lång jobbade vi med det som behövde göras och Arina och Frasse höll vakt över sina människor.

 

-Oj vad mycket som blev gjort denna dag. Vi vill rikta ett speciellt tack till killarna som hjälpte oss. Henrik, som klurade och fixade tillsammans med Lasse i badrummet. Per Anders, som tittade till eldragningen i huset. Micke som lyfte undan den supertunga gamla vedspisen med sin gripklo på traktorn. Tusen tack till er alla!

 

Men mest tacksam var nog Arina. Tänk att få träffa en så stilig och glad hund som Frasse. 

Nyhetsarkiv