Pandan har anlänt!

Traktorn byter ägare! Klicka på bilden för att se den i större format! Traktorn byter ägare! Klicka på bilden för att se den i större format!

 

Nu har vi äntligen hittat en traktor som passar våra behov...

 

Det senaste halvåret har vi kollat Blocket regelbundet, men antingen var de för dyra eller så fanns de för långt bort! Vi började nästan misströsta. Men så fick vi ett bra tips från en snäll granne. Prova att sätta in en annons i tidningen Västmanlands Nyheter.

 

Det gjorde vi! Några dagar senare ringde Sven-Olof från By och hade en traktor som kanske kunde passa?

 

Vi var och tittade på den och slog till! Så nu är vi lyckliga ägare till en traktor av modell BM 430 från 1976 och vi köpte även till en tippvagn. Ekipaget stod strax norr om Näckenbäck, alltså cirka 8 km hemifrån! Perfekt! Bara att köra hem den!

 

Söndagen den 21 augusti var Vickan och Britta och hämtade vår traktor. Då upptäcktes en liten leksakspanda av gummi i fönstret. Genast döptes traktorn till "Pandan", den här typen av traktorer är ju lika svåra att få tag på som en Panda, utrotningshotade!.... Ytterligare ett tecken på att vi valt rätt namn är att våra gäster i stugan har en fin hund som heter Panda... naturligtvis heter traktorn "Pandan"!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna