Fisketripp till Jämtlandsfjällen!

Lasse med en riktigt fin öring från vår Jämtlandsvecka! Klicka på bilden för att se den i större format! Lasse med en riktigt fin öring från vår Jämtlandsvecka! Klicka på bilden för att se den i större format!

 

Vi är nyss hemkomna från en härlig vecka med fantastiskt fjällfiske, vackra vyer och motion.

 

Det är alltid roligt med lite miljöombyte. Vi väljer gärna att semestra aktivt med naturupplevelser. Denna sommar var det de jämtländska fjällen med sin storslagna natur och fina fiske efter öring som var resans mål.

 

Vi bodde bekvämt på vandrarhem men var ute från tidig morgon till sena kvällen vid olika vatten, på vandringsavstånd från vårt boende. Det nappade bra även om lokalbefolkningen sa att det var lite "trögfiskat"... Vi fick öring till lunch varje dag och kunde även ta med några fina fiskar hem. Det är svårt att klaga då! Inget går upp mot smörstekt öring som tillagats i fält och serveras på hårdbröd med en klick majonäs! Det är lyxmat det!

 

Området vi fiskade i var otroligt vackert och vi gick långa sträckor varje dag bara för att vi njöt av att vara ute!

-Visst vi gillar att fiska på "hemmavattnet" i Dalälven, men det är alltid något extra när man får komma upp till fjällen för naturupplevelsen och fisket är så annorlunda!

 

Omväxling från det välkända och bra fiske ger ny energi och inspiration till vardagen!

 

Nyhetsarkiv