Mysiga mössor!

Mysiga mössor med ulliga gulliga gotlandsfår! Klicka på bilden för att se den i större format! Mysiga mössor med ulliga gulliga gotlandsfår! Klicka på bilden för att se den i större format!

 

För några dagar sedan fick vi besök av grannfrun! Vi var som vanligt i fårhuset och grejade, men kaffekorgen var med så vi tog en fika. Plötsligt plockade hon fram varsitt paket till husfolket. Förvåningen var stor, ingen av oss fyllde ju år i alla fall inte just den dagen!

 

Hon uppmanade oss att sluta fundera och öppna paketen. Vi hade fått varsin urmysig fårmössa! Vår grannfru hade lagt märke till att vi gick omkring i så fula mössor som hon sa och därför beställt ett stickuppdrag från sin syster.

 

Vi blev jätteglada då mössorna är så välgjorda och passade bra till oss som för tillfället mest har får på hjärnan! Det slog oss även att när vi förädlat ullen i höst så låter vi sticka fler mössor som vi kan ha till försäljning i gårdsbutiken. Mönstret är ju perfekt för gården eftersom det föreställer Gotlandsfår!

 

Nu vill vi ha vår, men det kommer garanterat en vinter till!

 

Nyhetsarkiv