Den hemliga sjön!

Nu har isen gått och den hemliga sjön ligger blank i kvällssolen! Klicka på bilden för att se den i större format. Nu har isen gått och den hemliga sjön ligger blank i kvällssolen! Klicka på bilden för att se den i större format.

 Idag har jag besökt den lilla hemliga sjön djupt in i skogen. En nästan osynlig stig leder fram till en öppen plats, framför mig öppnar sig sjön. Här syns älgar beta helt nära vattenbrynet och fågellivet är rikt. 

 

Den lilla hemliga sjön är nu fri från is, invid dess strand finns ett vindskydd och en plats att göra upp eld. Tar man med sig fiskespöt och har lite tur så kanske en grillad regnbåge blir kvällens måltid.

 

För den som vill uppleva en unikt fiskekväll eller dag med mycket nära naturen-känsla så ordnar vi fiske, naturguidning och mat för slutna sällskap vid den lilla sjön. Ett spännande äventyr för din personal, möhippan, svensexan ellet femtioåringen som har allt...

 

Välkommen att kontakta oss för pris och bokning. Ni får uppleva  en exklusiv dag eller kväll med bra fiske, naturupplevelser och vällagad mat som friluftskocken tillagar över öppen eld.

Nyhetsarkiv