Vacker kväll i vildmarken!

Sista kvällen med gänget tillbringades vid hemliga sjön där vi alla fick uppleva en förtrollande vacker kväll! Klicka på bilden för att se den i större format! Sista kvällen med gänget tillbringades vid hemliga sjön där vi alla fick uppleva en förtrollande vacker kväll! Klicka på bilden för att se den i större format!

 En vecka med mycket och intensiv fiskeupplevelse för våra gäster från Österrike avslutades med en vacker och stämningsfull kväll vid den hemliga sjön!

 

Vi överraskade våra gäster med att tre ekipage från Salaortens Ryttarförening Körsektionen kom och hämtade grabbarna när de steg ur båtarna vid Hallaren. Det var Gerhard Winroth, Solveig Larsson  och Sylvia Meissl-Johansson som var hyggliga och ställde upp som taxi till sjön! Syliva är för övrigt bördig från Österrike och hennes Haflinger och regionala folkdräkt var uppskadde inslag i resan. Det blev en avslappnad och uppskattad tur med häst och vagn! Väl framme vid sjön fick sällskapet ett varmt välkomnande och en kall öl! De började genast att fiska, då värdparet hotade med att om de inte fick fisk så blev det ingen mat! Gänget från Rosenbauer fiskade ihärdigt och under tiden drog vi igång brasan och dukade fram en läcker vildmarksanpassad älgkebab! De fina fiskarna som drogs upp ur sjön passade väl som förrätt efter att de fått en snabb visit på grillglöden!

 

Kvällen sänkte sig över sällskapet och snart hördes knak och brak i skogen då vi fick besök av vår vän Marita med sina vargliknande hundar Anjakk och Adele. Vi hade i ett svagt ögonblick utlovat våra gäster en vargobservation under deras besök, så dessa Alaskan Malamutes var inkallade som stand-in i showen! De spelade sin roll bra och alla skrattade och skojade om en vildmarksupplevelse utan jämförelse!

 

Vi har haft en jättefin vecka med våra gäster från Rosenbauer i Österrike och de var glada och nöjda då de styrde färden hemåt Wien idag på morgonen!

Nyhetsarkiv