Donnia Skinn i Tranås

Lammskinnsväst i modell Eva från Ödins Garveri i Visby och i bakgrunden en snygg jacka i lammskinn. Fotomodellen är fårbondan själv som blev sugen på att låta sy upp en snygg väst! Lammskinnsväst i modell Eva från Ödins Garveri i Visby och i bakgrunden en snygg jacka i lammskinn. Fotomodellen är fårbondan själv som blev sugen på att låta sy upp en snygg väst!

Vi lämnar våra lammskinn till Donnia Skinn i Tranås, precis som mamma Inga och pappa Bernt gjort i många år!

Donnia Skinn är ett familjeföretag med stort engagemang och hög kompetens inom skinnberedning. Vi känner stort förtroende för att våra Lammskinn kommer tillbaka till oss toppskick! 

Naturligtvis börjar ett bra lammskinn med att vi som uppfödare gör rätt under hela processen fram till beredning. Det börjar med avelurval, lammets utfodring, betesgång, bedömning av slaktmognad och hantering av skinnet innan det skickas för beredning där erfarna skinnberedare sedan tar vid. Slutligen får vi tillbaka ett mjukt, silkigt, lockigt silverskimrande lammskinn med stort användningsområde!  Kanske skinnet sedan blir ett babyskinn, en prydnad i hemmet eller en värmande väst, kanske som denna från Ödins Garveri i Visby?

Nyhetsarkiv