Stjärnor i skogen!

Abel van Walta och Ebba agerar framför kameran!  Skogen är dekorerad och fotograf Elin jobbar hårt för att få till den perfekta bilden!! Abel van Walta och Ebba agerar framför kameran! Skogen är dekorerad och fotograf Elin jobbar hårt för att få till den perfekta bilden!!

Vi har haft besök av Elin Nilsson som studerar på Entreprenörsskolan i Leksand , där hon läser till yrket "visual merchandisers", det vill säga butikskommunikatör! Elin kom laddad med idéer, exponeringsmaterial, kamera och sin vän Ebba som fotomodell!  

Elin hade frågat om hon fick låna vår frieser Abel van Walta som rekvisita i ett skolprojekt. Temat för jobbet var Nyårsskyltning och målet med projektet var att göra något utöver det vanliga. Tjejerna tog sig ut i skogen med rekvisita och exponeringsmaterial till en utvald plats där fotojobbet förberedes noggrannt.

Abel blev borstad och putsad, skogen dekorerades fantasifullt och Ebba klädde sig i en vacker Nyårs-klänning. Elin fick jobba hårt och tog många bilder. Det kan vara svårt med djur i kameraögat, men Abel uppförde sig bra. Ebba som är en duktig ryttare förutom att hon är en snygg fotomodell, placerade Abel där fotografen ville ha ekipaget.

Vi är stolta och glada över att Abel fick vara modell tillsammans med fina Ebba!

Lycka till med ditt projekt!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter