Ett nytt spännande år väntar!

Så mycket har hänt på gården de senaste åren! Se bara utveckling i utrymmet som en gång varit stall och nu är en fåraherdekammare i kombination med Gårdsbutik! Så mycket har hänt på gården de senaste åren! Se bara utveckling i utrymmet som en gång varit stall och nu är en fåraherdekammare i kombination med Gårdsbutik!

Årets sista dag - en dag väl lämpad för reflektion över tid som gått och en dag som gjord för att sätta kurs mot nya mål!

Vi har haft ett riktigt bra år här på gården, med möjlighet att träffa många glada, trevliga och nöjda gäster. Det är så roligt att Stjärnbäck i princip varit fullbokat trots brist på "shopping-center", sommarland, stora event och andra lockelser! Våra gäster bevisar att det finns många som har intresse för naturnära upplevelser som fågelskådning, spännande fiske och den sköna känsla av lugn och ro som omger gården.

Fåren har givit oss mycket glädje även i år, efterfrågan på ekologiskt lammkött från gården och lammskinn från våra vackra gotlandsfår har varit stor. Vi har även haft glädjen att sälja livdjur från egen uppfödning detta år. Vi lyckades också få med ett av årets bagglamm till Baggauktionen i Jönköping. Det känns jätteroligt och vi är både stolta och glada över det.

Gäster som vill komma till området för att fiska ökar, det har varit många fiskegäng som bokat huset för en helg både under vår och höst. Vi delar med oss av fisketips och "bra fiskeplatser" och inget gör oss gladare än när gästerna kommer hem med fin fångst. Området kring nedre Dalälven är ett mycket bra fiskeområde och förhållandevis lite utnyttjat, så fiskare kan känna sig ganska ensamma om "sina platser"!

Våra förhoppningar inför det nya året är att fler nöjda gäster besöker oss i Stjärnbäck, och att ännu fler vill tillbringa en avkopplande week-end på gården, oavsett om man gillar att fiska, promenera, cykla eller bara vill vara nära naturen och uppleva lugn och ro!

Vi kommer att fortsätta utveckla vår besättning med Gotlandsfår under 2014 och målet är att fler ska få uppleva det goda lammkött som betet här på gården ger. Arbetet med att utöka sortimentet i Lammstallet Gårdsbutiken fortsätter givetvis även nästa år, kött, skinn, fiskegrejer, hantverk, ull och liknande är sortiment som kan passa i Lammstallet.
Är du nyfiken på vårt ekologiska lammkött och de vackra lammskinnen?
Anmäl dig gärna till vårt Nyhetsbrev Upplev Lamm, läs mer om Lammstallet - Gårdsbutiken.

Välkommen att kontakta oss om du är nyfiken på vår verksamhet och ett nytt spännande år!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter