Så många härliga gäster!

Köket i juldräkt! Köket i juldräkt!

Fantastiskt att så många vill boka en semestervistelse på Stjärnbäck. Vi kunde väl aldrig tro att det skulle bli så uppskattat när vi startade verksamheten för fem år sedan, efterfrågan ökar år från år. I år har huset varit bokat så gott som varje vecka från mitten av april och fram till sista augusti. Endast fyra av dessa tjugo veckor har varit lediga. Tänk så många härliga gäster vi får glädjen att träffa tack vare  huset i Stjärnbäck.

Redan nu är flera helger i september och oktober bokade. Vi har också gäster i huset till Julhelgen och så återkommer även i år våra trevliga Nyårsgäster som med sina hundar. De föredrar lugn och ro på landet framför stadens firande med smällare och rakter.

Huset är enkelt men trivsamt med en rustik och lite "bonnig" känsla. Det som vi ofta får höra av våra gäster är att de uppskattar den stora trädgården och att huset är rymligt och hemtrevligt. Atmosfären på gården och möjligheten att besöka djuren är också något som många tycker är ett trevligt och positivt inslag i vistelsen.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter