Erik och Erling flyttar hemifrån!

Våra baggar Stjb Erik och Stjb Erling var coola och tog  tillställningen  med ro! Våra baggar Stjb Erik och Stjb Erling var coola och tog tillställningen med ro!

Baggauktionen är en av årets stora höjdpunkter, när man som vi är intresserade av avel. Även i år har vi egna uppfödda bagglamm som klarat kriterierna för livdjursauktion. Vi anmälde våra två baggar Stjärnbäck Erik och Stjärnbäck Erling till auktionen i Jönköping. Tanken var också att vi skulle hitta och ropa in en ny kronprins till vår egen besättning. 

Årets baggauktion i Jönköping lockade många besökare, och drygt femtio baggar skulle ropas ut. Budgivningen gick snabbt och många baggar var mycket eftertraktade. Våra bagglamm såldes till nöjda spekulanter. Stjärnbäck Erling ropades in av Karlslunds Gård i Hjo-trakten och Stjärnbäck Erik får flytta till Gotland där han kommer att verka som avelsbagge på Bjers Gård.

Hemsresan gick bra och glada i hågen åkte vi hem med vår nya kronprins, favoritbaggen Kärrbo Östen som vi i hård budgivning till slut lyckades förvärva!
 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter