Mysigt mingel!

Fotokavalkad från Skinnvisning med Mysmingel på Stjärnbäck! Fotokavalkad från Skinnvisning med Mysmingel på Stjärnbäck!

Så har vi haft ännu en rolig upplevelseaktivitet hemma på gården. Det blev en fantastiskt rolig och "full-rulle" förmiddag i lördags.

Inbjudan till Skinnvisning med Mysmingel hade hörsammats av nära hundra personer. Logen på Stjärnbäck fyllldes med glada besökare och Fika Buffén var mäkta populär. Utställande konsthantverkare hade fullt upp med att visa och berätta om sina verk. Många av gästerna passade på att handla unika hantverksgrejer till sig själva eller som gåva till jul. Det blev även stort intresse kring de silverglänsande lammskinnen. Vi berättade om fårens liv och alla faktorer som påverkar för att få fram  vackra lammskinn. Flera av våra gäster åkte hem med ett alldeles eget lammskinn eller ett till present. 

Vi är mycket glada över all uppskattning och alla de fina ord som vi fick den här dagen. Det är så roligt när det vi gör uppskattas, det ger ny energi i vardagens sysslor.

Tack till er alla som besökte oss och Tack till alla duktiga hantverkare som visade sina alster inne på logen och utanför... 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter